Baja Drawsko Pomorskie 2024

Baja Drawsko Pomorskie 2024


Na Baja Drawsko 2024 v Polsku, který se konal 19.-20. dubna, jsme zažili náročné, ale vzrušující závodní dny.

První závod roku s naším upraveným autem přinesl několik změn, včetně navigace, kde místo Petra Hauptmanna navigoval Josef Radina. Tento závod jsme považovali za ostrý test pro naše upravené vozidlo.

Během prvního dne jsme absolvovali krátkou RZ s dostatkem vody a mnoha loužemi. Počasí se vyvinulo v deštivý den, což nám připravilo divokou jízdu na blátivé trati. Startovali jsme po 9. hodině ráno a celý den byl náročnou zkouškou pro naši novou konstrukci vozidla.

Závěr závodu byl pro náš tým úspěšný. Technika nás nenechala v štychu a díky tomu jsme úspěšně dokončili závod. Déšť nás doprovázel po celou dobu, což přidalo na technické náročnosti. Naše celkové umístění bylo 16. místo a ve své kategorii jsme skončili těsně pod pódiem na 4. místě. I přes nepřízeň počasí a změnu navigátora jsme si celý závod užili a odcházíme s dobrým pocitem. Děkuji celému týmu za skvělou práci a fanouškům za neustálou podporu!

Každý kilometr trati byl plný adrenalinu. Tento závod byl skvělým začátkem naší sezony a jsme plni očekávání, co přinese další.