Baja TT Dehesa Extramudra

Baja TT Dehesa Extramudra

Španělská Baja TT Dehesa Extramudra přinášela očekávané napětí a adrenalinový zážitek, který našemu týmu poskytl skvělou příležitost ukázat své schopnosti. Ikdyž jsme měli smůlu hned v druhé etapě a naše auto utrpělo poškození, nepoložili jsme zbraně a bojovali až do konce. Ale pěkně od začátku.

První den, po krátkém testovacím kole a úspěšném otestování techniky, jsme se připravili na prolog, který byl sice krátký, ale vyžadoval maximální rychlost. Nepodařilo se nám dostat do plného tempa na, pro nás, novém povrchu, což se projevilo na našem umístění ve středu závodního pole. Do první etapy jsme tak předvídali mnoho předjíždění a prachu, a to se nakonec potvrdilo. Posunuli jsme se cca o 20 míst.

Bohužel, v druhé etapě nás postihla smůla, kdy jsme zapadli s předním kolem do odplavené cesty. To způsobilo poškození přední a zadní nápravy auta, tedy nutnost opravy na místě. Díky našim servisákům a místním fanouškům, se nám podařilo auto opravit a v neděli jsme mohli pokračovat v závodu, ale již ne druhý závodní den.

Nedělní etapy už byly podstatně lepší, i když jsme samozřejmě museli řešit nějaké technické problémy. Brzdy nepracovaly jak měly a také odcházela spojka. Přesto jsme si užívali každý kilometr trasy a snažili se zlepšit své časy.

Evropský šampionát je před námi a my jsme odhodláni ukázat naši sílu a schopnosti. Věříme, že se nám podaří pořádně rozjet sezonu a přinášet radost jak celému týmu tak naším fanouškům.