Víkend plný adrenalinu a nezapomenutelných zážitků

Víkend plný adrenalinu a nezapomenutelných zážitků

Minulý víkend se nesl ve znamení vzrušení a nezapomenutelných okamžiků s týmem Ming Racing Sports. V prostorách Bělé pod Bezdězem se konalo víkendové ježdění, kde fanoušci měli jedinečnou příležitost zúčastnit se spolujízd a vychutnat si atmosféru pravého závodění.

Zážitky za volantem

Hlavní hvězdou víkendu byl náš Ford F150 Evo s Františkem Brutovským za volantem, který fanouškům poskytl nezapomenutelné svezení. Vedle toho zájemci mohli vyzkoušet svezení v Land Roveru Freelander Evo s Igorem a Pavlem a vyzkoušet si adrenalin v Can-Am Maverick X3. Každé svezení bylo jiné, ale všechny měly společný jmenovatel – vzrušení a zábavu.

Technika a trénink

Náš tým nejen vozil fanoušky, ale také intenzivně trénoval a testoval naši techniku. Veškerá tato příprava a péče o techniku jsou klíčové pro naše úspěchy v nadcházejících závodech.

Atmosféra plná hudby a zážitků

Celý víkend provázela skvělá atmosféra s hudbou a moderováním Jiřího Baxy. Fotografie, které zachytili naši fotografové včetně Alexandry Buldrové a Zuzky, dokonale vystihují energii a radost z těchto dnů.

Poděkování a pohled do budoucna

Chceme poděkovat každému, kdo se zúčastnil a byl součástí tohoto neuvěřitelného víkendu. Vaše nadšení a podpora jsou pro nás neocenitelné. S nadšením se těšíme na další akce, kde se s vámi opět setkáme na trati!

Sledujte náš blog a sociální sítě, abyste byli v obraze o našich nadcházejících akcích a závodech. S týmem Ming Racing se nikdy nenudíte! 🏁🚗💨


Nezapomeňte sledovat náš blog pro další aktualizace a zažijte s námi každý adrenalinový moment. #MingRacing #AdrenalinWeekend #RacingPassion