Mikulášská rally 2023

Mikulášská rally 2023

Naším posledním závodem tohoto roku byla 27. Mikulášská rally, která se stala nejen testem našich řidičských schopností, ale i odolnosti naší techniky. Závod, rozdělený do pěti rychlostních zkoušek, přinesl řadu výzev: od kluzkých úseků, přes sněhové plochy, až po nástrahy bahenních pasáží.

Konkurence byla, jak už bývá zvykem, silná, zvláště s přítomností vozů WRC, což přidávalo na závodu další rozměr, odlišný od našich standardních cross country rally. S přibývajícími hodinami se trať zahalila do husté mlhy, což přidalo další úroveň náročnosti.

Přestože jsme čelili těmto nástrahám, dokázali jsme závod dokončit na úctyhodném 32. místě z celkových 90 startujících vozů a v naší kategorii jsme si odvezli 4. místo.

Tento závod byl krásným zakončením naší sezóny a my už se nemůžeme dočkat výzev, které nám přinese příští rok. Chceme poděkovat všem fanouškům, podporovatelům a členům týmu za jejich neustálou podporu a nadšení. Díky vám jsme mohli dosáhnout toho, kde jsme dnes.

Těšíme se na další sezónu plnou adrenalinu, úspěchů a nezapomenutelných zážitků na trati. Sledujte nás dál, protože příští rok slibuje být ještě vzrušující!